söndag 28 juli 2013

Gitarrkort!!

Idag visar jag ett kort som jag gjorde till min pappa till hans födelsedag. Han är en riktigt stor musikälskare så det passade med en elgitarr tyckte jag..





Hoppas att ni har en riktigt fin sommar.. Vi njuter för fullt av vad den har att erbjuda.. Tyvärr hamnar bloggen lite i efterhand.. Hinner inte riktigt med att kika in till er heller. Men jag lovar på bättring i fortsättningen.. Ha det gott så länge.. =)

torsdag 18 juli 2013

2-års kort!!

Nu har vi kommit hem igen efter tre veckors semester i Halmstad och Vänersborg.. Det känns skönt att vara hemma igen, för det är verkligen som de säger " borta bra men hemma bäst."

Idag visar jag ett kort som jag har gjort till min dotter Klara. Hon har hunnit fylla 2 nu under våran semester. Vi har firat henne i flera omgångar.. Blir så när det är sommar och många har mycket inbokat.. =)

Motivet var inte svårt att välja den här gången.. Den här lilla damen är nämligen galen i Pippi Långstrump. Många av presenterna hade inslag av just Pippi vilket ni kan se nedan..


Det är verkligen full fart på den här tjejen så bilderna blir lite suddiga.. =)

Veckorna går fort nu tycker jag.. Imorgon är det redan fredag igen. Pysslet hamnar lite i skymundan såhär mitt i sommaren.. Är mycket som ska göras, samtidigt ska man njuta av det fina vädret.. Men det är väl så det ska vara..