söndag 27 januari 2013

Dopkort!!

Idag vill jag visa ett kort som min svärmor beställt. Det var dags för lille Ebbe att döpas. Jag började med ett kort för några veckor sedan, och fick klart det förra helgen. Sen dess är det spårlöst borta.
Så det var bara att börja om på nytt.. Men jag blev riktigt nöjd med det nya kortet, så det var kanske meningen.. Tyvärr blev bilderna väldigt suddiga.. Är ingen mästerfotograf direkt.

 
 

Den här veckan har varit riktigt tung. Min morfar gick bort natten till tisdagen. Kändes rätt oväntat. Visserligen låg han på sjukhus, men han kändes pigg då vi var och hälsade på honom på söndagen.

Nästa vecka har vi en resa till Gran Canaria inplanerad. Känns lite konstigt att resa iväg nu, när man känner sig så nere. Det var meningen att min mamma och svärmor skulle följa med oss, men pga det inträffade så väljer mamma att stanna hemma. Istället följer en väninna till svärmor med. Blir inte riktigt den resa som jag sett fram emot. Men känns ändå som att vi behöver komma till lite sol och värme.





söndag 20 januari 2013

Enkelt tagkort!!

Idag visar jag ett enkelt tagkort som min morfar ska få.. Han ligger på sjukhus och nu är vi på väg dit för att hälsa på lite.. Är ju otroligt tråkigt att ligga på sjukhus, så vi tar med dagens tidning med korsordsbilaga. Han är en riktig hejare på korsord så det passar nog bra.. En påse bridgeblandning med så får vi hoppas att det piggar upp.. Men bästa presenten står nog barnen för.. För vem blir inte glad av en teckning?

Hoppas att ni har en fin helg!
Kram Anna





måndag 7 januari 2013

Födelsedagskort!!

Nu kommer här ett livstecken från mig igen.. Idag ska jag visa ett födelsedagskort jag gjort till ett par kompisars dotter, hon fyllde år i mellandagarna. Flickorna var ditbjudna på prinsesskalas. Tyvärr jobbade jag så missade kalaset. Men min man har visat lite bilder på sötnosarna i efterhand..

Här är framsidan på kortet. Den fina Tildan passar ju perfekt till födelsedagskort. Foambokstäverna fick lite rosa stickles på sig.


Kortet är i modellen snett stafflikort.  Här syns det söta pappret med små feér på.

 
 Och här kommer de små söta prinsessorna med.. Min man var runt halva stan för att hitta passande prinsessklänningar till bra pris.. =)

Idag har jag en ledig dag från jobbet.. Hoppas att jag kan få lite tid till pyssel.



tisdag 1 januari 2013

Gott nytt år och god fortsättning!!

Vill önska er alla ett Gott nytt år och en god fortsättning på det nya året..

Idag visar jag ett kort som jag gjort till mammas väninna.. Hon fyller 60 år idag, och firade med stor fest igår. Hon tillhör mammas symötesgäng och därför skulle det vara ett kort med sticktema..

Kortet blev i bokmodell..Den lilla Tildan fick hålla garnnystan och stickor i sin korg..