söndag 26 augusti 2012

Sexkantig box och Bloggcandy hos Lottas vrå!

 Lottas vrå har en bloggcandy där man ska lifta något av hennes verk för att vara med och tävla. Jag tyckte att idén var lite rolig så självklart vill jag vara med och tävla. Jag har valt att lifta hennes sexkantiga presentask. Så här blev min version.









fredag 24 augusti 2012

Altrad ask!!

Det känns som att det blir glest mellan inläggen här nu. Har tyvärr inte tid att pyssla så mycket som jag önskar. Men lite är ju bättre än inget. Nu har jag äntligen blivit färdig med en ask jag påbörjade för någon vecka sedan. Den pryds av en söt liten Tilda som syr. På sidan har jag knutit ett par band och hängt dit en liten blomma.

Stort tack för att du kikar in här hos mig. Lämna gärna ett litet spår efter dig innan du går.

Ha en trevlig helg!

söndag 12 augusti 2012

Altrad presentpåse!!

Jag har gjort en liten papperspåse av ett vanligt kuvert. Fram och baksidan kläddes in med mönsterpapper. Dekorerade framsidan, men höll baksidan ren. I påsen ligger det lite hembakade biscottis. Perfekt liten present att ha med sig när man ska på besök till någon!

fredag 10 augusti 2012

Ett litet kort!!

Nu var det ett tag sen jag fick gjort något med scrappandet. Men nu äntligen fick jag klart ett kort att visa. Det är ett kort till en liten tjej. Tror att min dotter ska få ha det på sitt rum, för hon tyckte att det blev så fint med allt glitter. Tur att jag inte gjorde det till något speciellt ändamål. Nu är vi på väg till Vänersborg över helgen. Ska även till Göteborg och Liseberg en sväng på söndag. I början av nästa vecka blir det Halmstad, så då hoppas vi på fint väder. Sen var det meningen att vi skulle skola in barnen på förskolan, men vi skjuter på det några veckor. Så nu har vi helt plötsligt tre veckors härlig ledighet ihop hela familjen.

Ha en trevlig helg! Lämna gärna en kommentar så blir jag glad.