måndag 5 november 2012

Födelsedagskort!!

Idag ska vi fira svärmor som fyllde år igår.. Det blir god smörgåstårta, en tradition de har varje år. Det är svärmors egna recept. Den blir väldigt saftig och god, och självklart med massor med räkor på..

Självklart har jag gjort ett födelsedagskort till henne. Tyckte att papperna var väldigt dekorativa som de var.. Lite blommor och svarta pärlor blev bra som dekoration. Texterna är embossade i svart.

Hoppas att ni har en bra helg!! Vi har två födelsedagsfirande i helgen. Idag blir det ju svärmor.. Och imorgon ska vi ha barnkalas för dottern som fyller 3 år om en vecka..


Detta inlägg skulle publiceras i helgen. Men måste blivit något fel.. Vi firade svärmor i lördags i vilket fall. Och igår hade vi barnkalas för dottern.. Mer om det kommer om någon dag, för nu måste jag snart iväg till jobbet. =)

Kram Anna

5 kommentarer:

  1. Vilket läckert kort, superfint med de blommiga tonerna på framsidan och det hundtandsmönstrade på insidan! Mmm, smörgåstårta låter mums, hoppas att du hade det riktigt trevligt på kalaset!

    Tack för dina ord inne hos mig!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Du har gjort ett superfint kort till farmor. Hoppas ni fick en trevlig fest.

    SvaraRadera
  3. ÅHH vilket superläckert kort, såå fint med pärlswivlarna, gillar mycket :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  4. Wow! Supersnyggt! Vilka läckra papper du har hittat! En helt bedårande blombukett! Förmodar att svärmor blev väldigt glad!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Vilket häftigt papper du har använt till svärmors kort. Pepitarutigt var modernt i mina unga dagar !!!!! Kram Eva

    SvaraRadera